Имаме на разположение широка гама от услуги за листоогъване, които сме готови да предложим на нашите клиенти. Нашите абканти от японската фирма AMADA са оборудвани с най-новите технологии и осигуряват висока точност и качество при производството на детайли.

Независимо от вида на листовия материал, който желаете да бъде обработен, ние сме в състояние да го извършим. Работим с разнообразни материали като стоманена, алуминиева, пластифицирана, поцинкована, неръждаема, медна или месингова ламарина. Нашите машини с програмируемо управление осигуряват възможно най-добрата прецизност и повтаряемост при обработката на детайли.

При нужда от материал за изработка, ние можем да ви го осигурим или да работим с предоставения от вас материал. Всичко, което е необходимо, е да предоставите векторни “CAD” или графични файлове със спецификациите на детайла, като например SolidWorks, AutoCAD, Adobe Illustrator, CorelDRAW и други подобни формати.

Нашите машини

AMADA HRB 1003

Серията HRB гарантира изключително бърз работен процес, постигайки прецизно и равномерно огъване по цялата дължина на пресованите елементи. Нашите машини от серия HRB представляват най-новата технология и са разработени с оглед на високата производителност и качество на крайния продукт.

ОГЪВАНЕ НА ЕЛЕМЕНТИ ДО 3000 мм

СИЛА НА НАТИСКА: 130 тона

Новата автоматична коронираща система осигурява висококачествени детайли с висока точност, като същевременно намалява разходите за енергия и осигурява голяма стабилност на процеса. Без значение дали се нуждаете от малки или големи обработваеми детайли, серията AMADA HRB предлага гъвкавост и висока производителност.